Railway Recruitment Group D Exam: Such alarming questions are asked in the examination, click to know

Railway Recruitment Group D Exam: Such alarming questions are asked in the examination, click to know

Railway Recruitment Group D Exam: Such alarming questions are asked in the examination, click to know
Hello guys are welcome all of you guys in our wapsite super network, if you are also preparing for the exam of railway group d, then definitely follow our channel because you will find important questions and complete real because i too I'm here. Preparation of railway exams then let's begin.
1. Why is ozone layer necessary for humankind?
Answer: to prevent mercury violet rays
2. How many carats is the pure form of gold?
Answer: 24 carats
3. Are the two main forms of carbon?
Answer: diamond and graphite
4. Dynamo is made of armature?
North-steel
5. Does gold have relative density?
Answer: 19.30 G / Cm3
6. What is the quantity of quantity of charge?
Answer: Ampere
7. What part of the computer shows the work done?
Answer: Monitor
8. What is atmospheric pressure on the ocean floor?
Answer: 760 MM Hg
9. What is found in DNA?
Answer: In Metrotronics
10. What is the main pollutant of cigarette smoke?
Answer: Carbon monoxide and nicotine
11. What is the normal temperature of the human body with Calvin Maine?
Answer- If you know the answer to this question then you can comment in the comment box below. See who gives the right answer. I'll tell you later. Thank you in the comment.

Railway Recruitment Group D Exam: Such alarming questions are asked in the examination, click to know

Post a Comment

0 Comments